Поділитись:

Головна муніципалка Луцька розповіла, чим займається муніципальна поліція в місті

Неділя, 30 жовтня 2016, 12:21

Основними завданнями муніципальної поліції Луцька є контроль за дотриманням земельного та природоохоронного законодавства, контроль організації торгівлі й громадського харчування, благоустрій території, контроль за чистотою вулиць, парків, скверів.

Про це у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд" на каналі "Нова Волинь" розповіла начальник департаменту муніципальної поліції Луцька Юлія Сиротинська.

"Муніципальна поліція в місті Луцьку існує з 2004 року. Вона проходила багато реформ: було управлінням поліції, потім відділом муніципальної дружини. На даний час ми є департаментом муніципальної поліції. Ми покликані, в першу чергу, слідкувати за дотриманням правил благоустрою на території міста Луцька, контролювати порядок розміщення тимчасових споруд і МАФів, контролювати ті питання, котрі стосуються стихійної торгівлі на території міста, яка на жаль виникає. На департамент муніципальної поліції покладена одна з таких функцій, як видача ордерів на земельні роботи, а також контроль за їх виконанням та відновленням благоустрою після завершення цих робіт", – підкреслила Юлія Сиротинська.

Із її слів, під контроль муніципальної поліції Луцька також потрапляє вигул лучанами собак, дотримання реалізації алкоголю після 22 години.

"Функцій та обов'язків дуже багато у нашого департаменту", – резюмувала вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів