Поділитись:

Луцькі підприємці поскаржилися на самочинство облспоживспілки

Неділя, 30 жовтня 2016, 16:27
Луцькі підприємці поскаржилися на самочинство облспоживспілки

Підприємці Завокзального ринку хочуть, аби їх захистили від облспоживспілки.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради, 26 жовтня, – інформує ІА "Волинські Новини".

Депутат міськради Олександр Волинець повідомив, що до нього звернулася низка підприємців, які провадять свою діяльність на Завокзальному ринку.

"Люди звернулися з проханням допомогти відстояти їх права в стосунках з облспоживспілкою чи її клоном, бо є дві облспоживспілки і люди не знають, з якою вони працюють. Людям відключають світло, розривають договори. Чимало з них з незрозумілих причин платять за подвійною ставкою", – переконує депутат.

Він розповідає, що люди просять, аби їм дали в оренду чи суборенду земельні ділянки для самостійного ведення діяльності, бо облспоживспілка не дотримується умов договору.

"Люди обурені – скільки можна терпіти цих кілька сімей "Коза ностри", яким належить облспоживспілка", – пояснив Олександр Волинець.

Депутати підтримали запит колеги. Нагадаємо, що депутати міськради створили тимчасову контрольну комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринків та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Надрукувати
мітки:
коментарів