Поділитись:

Три ідеї для бізнесу восени

Понеділок, 31 жовтня 2016, 20:29
Три ідеї для бізнесу восени

Восени можна добре заробити з невеликим вкладенням.

Про це розповідає бізнес-консультант Андрій Степановський. Він пропонує три варіанти бізнесу з вкладенням в 1 тисячу гривень. При цьому заробітки можуть становити від 3 до 5 тисяч, – повідомляє портал Hyser.

Бізнес на горіхах

Вигідно скуповувати горіхи у селян, душити їх, сортувати і здавати. Треба шукати віддалені села. Краще цим бізнесом займатися людям, які мають транспорт. Кілограм неочищених горіхів коштує 40 гривень. Лущені приймають за 150. Якщо завести в Київ, їх можна збути за 200 гривень.

Доставка овочів

Доставка картоплі, моркви, буряка і капусти на верхні поверхи багатоповерхівок. Перш ніж почати такий бізнес радять розклеїти оголошення біля багатоповерхівок. Маю знайомого, тричі на тиждень їздить закуповувати овочі на оптові ринки, продає їх на гривню-дві дорожче. До того ж бере окремо гроші за доставку на верхній поверх. Особливо популярно у висотках, в яких не працює ліфт. Перед святами чоловікові замовляють ще й екзотичні фрукти. Гроші на закупівлю продуктів господарі перераховують на картку.

Збір і вивіз листя

У цей бізнес найменші вкладення. Потрібні лише сміттєві пакети і мішки. Закон про заборону спалювання листя дуже добре працює на розвиток цього бізнесу. Основні замовники – передмістя Києва і великі міста. Дайте оголошення на сайтах відповідних міст, і отримаєте роботу. За прибирання ділянки в 2 сотки господарі дають 200 гривень. Мої сусіди платили 300, щоб листя ще й вивезли з-під паркану. За день можна прибрати 2-3 ділянки.

Надрукувати
мітки:
коментарів