Поділитись:

Що зробив за рік депутатства Андрій Покровський

Понеділок, 31 жовтня 2016, 16:27

28 жовтня депутат Андрій Покровський на зустрічі з виборцями прозвітував про рік своєї депутатської роботи><span class=28 жовтня депутат Андрій Покровський на зустрічі з виборцями прозвітував про рік своєї депутатської роботи

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський за рік роботи організував реконструкцію кількох вулиць у Луцьку, започаткував у місті соціальний проект з антиреклами наркотиків і продовжував займатися розбудовою Сіті Парку – зони відпочинку для лучан.

Про досягнення за час роботи у міськраді та плани на майбутнє Андрій Покровський прозвітував перед своїми виборцями 28 жовтня.

"Не очікував, що буде так непросто", – з таких слів розпочав свій звіт депутат. Він зазначив: важко розібратися в тому, які пріоритети ставити перед собою. Тому Андрій Покровський одразу наголосив, що хоче почути думки мешканців, щоб, можливо, відкоригувати пріоритети на наступний рік.

Андрій Покровський><span class=Андрій Покровський

Прибудинкові території

За рік, що минув, депутатові вдалося облагородити та реконструювати прибудинкові території на вулиці Київський майдан, 11,13; проспекті Волі, 43, 45 та проспекті Волі, 70.

Значну частину робіт виконали за власні кошти Андрія Покровського. Зокрема, встановили дитячі майданчики, лавки та смітники, посадили дерева, частково замінили старі каналізаційні люки.

Депутат Луцькради пояснює: вкладаючи власні кошти у розвиток міста, намагається подавати приклад і стимулювати спроможних людей робити так само.

Проспект Волі, 43, 45, вул. Чехова, 2><span class=Проспект Волі, 43, 45, вул. Чехова, 2

Частину робіт, а саме підведення до квартир інженерних мереж, демонтаж вуличного дерев'яного туалету та створення бетонної відмостки виконали спільним фінансуванням з міською владою.

За кошти з міського бюджету у згаданих прибудинкових територіях замінили дорожнє покриття.

Як зауважує Андрій Покровський, люди задоволені. Залишилися лише незначні недоробки, які депутат пообіцяв усунути до 15 листопада цього року.

На наступний рік заплановано реконструкцію території на проспекті Волі, 49.

Депутат та його помічник Тарас Шкітер><span class=Депутат та його помічник Тарас Шкітер

Звернення

Обранець громади закликав лучан займати активну громадську позицію, подавати письмові звернення до його приймальні, яка розташована на території Сіті Парку. Важливо однак, щоб ці звернення відображали інтереси групи мешканців, а не поодиноких осіб.

Рівень відповідальності депутата Андрія Покровського><span class=Рівень відповідальності депутата Андрія Покровського

Соціальні проекти

Серед соціальних проектів, створених Андрієм Покровським, – рекреаційна зона "City Park", яку продовжують розбудовувати, та соціальна програма "МИ#SVIDOMI" – цикл ток-шоу для школярів з антиреклами наркотиків.

"City Park" будують з 2012 року. За цей час там з'явилися дитячий та воркаут майданчики. На території рекреаційної зони є єдиний в місті безкоштовний скейт-парк та єдиний в Україні пам'ятник Андрію Кузьменку.

Освіта, здорове тіло і свідомість для молоді – ключові положення, якими Андрій Покровський мотивується при створенні соціальних програм.

"Моя мета – будувати суспільство і розбудовувати нашу державу таким чином, щоб ми могли займати гідне місце. Я фінансую ті соціальні проекти, які вважаю корисними для суспільства", – каже депутат.

Андрій Покровський анонсував створення на території рекреаційної зони галереї для стріт-арту та універсального спортивного майданчика.

"Повірте, це не показуха. Це мій свідомий вибір, бажання. Це мій обов'язок!" – наголошує депутат.

Крім того, команда Андрія Покровського чотири роки поспіль проводить святкування для соціально незахищених дітей.

Як зауважив обранець громади, він ще не сформував повноцінного бачення щодо пріоритетів розвитку міста. Депутат пригадав проект будівництва студмістечка на вулиці Червоного Хреста у Луцьку, який дозволив би збільшити кількість студентів від 18 тисяч до 50 тисяч людей. Однак центральна влада чомусь не поспішає рухатися в цьому питанні.

Витрачав Андрій Покровський кошти на благодійність в місті. Депутат був генеральним спонсором фестивалю "Ніч у Луцькому замку", профінансував участь у міжнародному фестивалі ансамблю народного танцю "Волиняночка", виділяв кошти на ремонт та переобладнання у школах № 22, № 25 та № 10, а також забезпечив Патрульну поліцію Луцька футбольною формою.

Завдання, які ставить перед собою депутат Андрій Покровський

На думку Андрія Покровського, є кілька основних речей, якими повинен бути забезпечений кожен лучанин: гаряча і холодна вода в помешканні цілодобово протягом року; тепло в домі; рівна освітлена дорога; поліклініка неподалік; нормальний рух громадського транспорту.

А найголовнішим депутат називає привабливий інвестиційний клімат та робочі місця.

"От ці речі для мене на сьогодні, як для політика, є пріоритетними. За них я найбільше борюся і лобіюю їх в міській раді", – заявив обранець громади.

По завершенню свого звіту Андрій Покровський ще більше години відповідав на питання від мешканців і давав поради, як можна вирішити ту чи іншу проблему.

Мешканці округу після звіту близько години ставили питання своєму обранцеві і отримували на них відповіді><span class=Мешканці округу після звіту близько години ставили питання своєму обранцеві і отримували на них відповіді

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 лютого 2024
22 лютого 2024
21 лютого 2024
15 лютого 2024
21:10
13 лютого 2024
11:18
25 січня 2024
25 грудня 2023
15 грудня 2023
11 грудня 2023
28 листопада 2023
18:13