Поділитись:

Волинські танкісти з 14-ї ОМБр влаштували бойові стрільби (відео)

Четвер, 10 лютого 2022, 14:35
Волинські танкісти з 14-ї ОМБр влаштували бойові стрільби (відео)

Танкісти 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка базується у Володимирі, виконали низку нормативів з вогневої підготовки.

Про це 10 лютого повідомили на сайті «Армія inform».

Танковий батальйон окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого продовжує виконання вправ контрольних стрільб штатним артилерійським пострілом з озброєння Т-64. Також танкісти виконали низку нормативів з вогневої підготовки щодо усунення несправностей, які можуть виникнути під час стрільби.

Як повідомляють у командуванні батальйону, бойовим стрільбам передувала перевірка танкістами заходів безпеки, основ та правил стрільби, матеріальної частини озброєння та боєприпасів тощо. Штатна стрільба є своєрідним підсумком набутих знань та навичок за весь навчальний рік. Тому метою практичних занять є удосконалення вогневої підготовки особового складу та підвищення методичного рівня офіцерів танкових підрозділів бригади.

Волинські танкісти з 14-ї ОМБр влаштували бойові стрільби (відео)

Нагадаємо, на території Волині відбуватимуться військові навчання, під час яких відпрацюють можливості безпілотників Bayraktar, протитанкових ракетних комплексів Javelin і ручних протитанкових гранатометів NLAW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів