Поділитись:

Група компаній ТМ "Вілія" організувала турнір із футболу серед сільських команд

Вівторок, 01 листопада 2016, 20:34

Свято футболу відбулося на стадіоні села Боратин Луцького району.

ТМ "Вілія" спочатку організували показові виступи кінно-спотивного театру "Козаки Поділля", – йдеться на офіційній сторінці "Вілії".

У розіграші першого міжобласного турніру з футболу на призи взяли участь 16 команд. Спочатку відбулися групові турніри, а потім їх переможці виборювали призи змагань. У матчі за третє місце перемогу святкували гравці клубу "Холонів" Горохівського району. У вирішальному поєдинку зустрілися боратинська "Ласка" і ФК "Млинів" із Рівненської області. Крім кубка і медалей, організатори усім командам виділили грошові призи.

Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь "Ласки".

"Ми пропагуємо здоровий спосіб життя на селі. Нам треба зробити перший поштовх, а далі воно має піти. Ми починаємо маленькими кроками – і все в нас попереду. Я думаю, що наступного року команд буде 32. А там далі все в наших руках. Ми зробили перший поштовх, а ви, будь ласка, приєднуйтеся до нас", – зазначив засновник групи компаній ТМ "Вілія" Євген Дудка.

"Турнір проводиться вперше, і неочікувано високий рівень як організації, так й футбольної майстерності на полі. Була така цікава боротьба", – поділився враженнями гравець ФК "Ласка" Олександр Антонюк.

Також відбувся товаристський поєдинок національної ветеранської збірної України і працівників та організаторів свята футболу в Боратині.

Надрукувати
мітки:
коментарів