Поділитись:

Євген Коноплянка офіційно перейшов у Краковію

Субота, 12 лютого 2022, 06:58
Євген Коноплянка офіційно перейшов у Краковію

Український півзахисник Євген Коноплянка вкотре спробує реанімувати свою кар'єру. Атакувальний хавбек розірвав контракт із Шахтарем та перебрався у чемпіонат Польщі. Вже ексгравець Шахтаря Євген Коноплянка продовжить свої виступи у Краковії.

Про це повідомляє офіційний сайт польського клубу, пише Футбол 24.

Угода розрахована до кінця сезону 2021/22 та містить опцію продовження на один рік. Євген підписав контракт з краківським клубом на правах вільного агента. У Краковії українець гратиме під 80-м номером.

Зазначимо, що Коноплянка перейшов у Шахтар на початку вересня 2019 року з німецького Шальке за 1,8 млн євро. У поточному сезоні він лише двічі вийшов на поле, награвши сумарно 47 хвилин. Роберто Де Дзербі взимку не взяв його на збори в Туреччину, після чого вінгер розпочав пошуки нового клубу.

У своїй кар'єрі Євген встиг пограти також за Дніпро (де й зробив собі ім'я) та Севілью. За збірну України провів 86 матчів, в яких забив 21 гол. Transfermarkt оцінює гравця у 1,5 млн євро.

До слова, Краковія після 20-ти турів йде у турнірній таблиці польської Екстракляси дев'ятою, маючи у своєму активі 27 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів