Поділитись:

На Волині затримали три групи злодіїв

Середа, 02 листопада 2016, 08:52
На Волині затримали три групи злодіїв

Волинські поліцейські затримали три групи осіб, котрі обкрадали квартири та викрадали автомобілі в Луцьку та Ківерцівському районі.

Про це 1 листопада під час прес-конференції повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, – інформує прес-служба ГУ НП у Волинській області.

На Волині затримали три групи злодіїв

Осіб підозрюють у скоєні п'яти незаконних заволодінь автомобілями на території Ківерцівського району та Луцька. Йдеться про викрадення чотирьох автомобілів марки "ВАЗ" та автомобіля "Део Сенс". Зокрема, 18-річному лучанину слідчі вже оголосили підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 статті 289 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Суд обрав щодо нього міру запобіжного заходу – два місяці арешту. Серед підозрюваних, зокрема, двоє неповнолітніх – 16-річний та 15-річний жителі Ківерцівського району.

Інша група осіб, яких викрили волинські поліцейські, також викрадала транспорт. Зокрема, встановлено їх причетність до крадіжки автомобіля "Опель Фронтера". 25-річному жителю Луцька слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 статті 289. Судом обрано запобіжний захід – арешт терміном на два місяці.

"Викрито також групу осіб – чотирьох мешканців міста Ужгород, котрі причетні до скоєнні крадіжок з помешкань жителів Луцька. Двом 26-річним громадянам оголошено підозру за ознаками злочину, передбачено статті 185 Кримінально Кодексу України. Суд обрав щодо них запобіжний захід – арешт строком на два місяці. Перевіряється причетність групи осіб до скоєння щонайменше дев'яти крадіжок", – зазначив Петро Шпига.

Надрукувати
мітки:
коментарів