Поділитись:

У Володимирі-Волинському асфальт кладуть вночі (відео)

Середа, 02 листопада 2016, 10:59
У Володимирі-Волинському асфальт кладуть вночі (відео)

Підрядна організація "Аміла" розпочала ремонтні роботи дорожнього покриття на другому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському. Несподіванкою стало те, що вкладання асфальту здійснюється у вечірній час, коли практично відсутнє освітлення.

Про це повідомляє інтернет-видання Буг.

Керівник ремонтної бригади пояснив, що вони не мали іншого виходу, адже на підготовлене полотно розлили емульсію і потрібно було зачекати, доки вона підсохне. Лише тоді можна вкладати "чорновий" шар асфальту.

"Це лише перший шар. Буде ще другий ( 5 сантиметрів ). Так вийшло, що зранку було мокро, поки підсохло – вже 15:00 година. Потім розлили емульсію і чекали, допоки вода випарується. Так вийшло, що "чорновий" шар ми змогли почати класти лише після 17-ої години. За якість можна не хвилюватись – ми виставили комп'ютер, і техніка сама рівно вкладає шар", – зазначив керівник на ділянці.

На запитання, чи є ризик, що з такою "технологією" можуть з'явитись "хвильки", як на першому відрізку дороги, керівник відповів, що минулого разу стався збій програми. Також журналісти поцікавились, коли перероблять перший відрізок, адже водії нарікають на "хвилястість" дорожнього покриття.

"Відремонтуємо після завершення всіх робіт по вулиці Ковельській. Зараз не найкраща погода для таких робіт, тому приблизно – літом", – відповів керівник.

Надрукувати
мітки:
коментарів