Поділитись:

Слідчі більше місяця шукають людину, яка кинула гранату біля "Опери"

Середа, 02 листопада 2016, 21:00

У кримінальному провадженні, яке було розпочато через вибух гранати у ніч на 19 вересня поблизу ТЦ "Гранд Волинь" досі проводять слідчі дії.

Про це на запит "Конкурента" повідомили у Слідчому управлінні ГУ НП у Волинській області.

Відповідь датована 1 листопада 2016 року.

Правоохоронці повідомляють, що відомості про інцидент було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 вересня і розпочато кримінальне провадження. Тим не менше, винних досі не знайшли.

"На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі (розшукові) дії на встановлення осіб, причетних до вчинення даного злочину, джерела походження вибухового пристрою, причини його детонації. Призначені і проводяться судові експертизи вибухових речовин, продуктів вибуху та пострілу, балістичні експертизи, техніко-криміналістичні експертизи, експертизи комплексного дослідження транспортного засобу та ряд інших судових експертиз з метою розкриття цих злочинів", – сказано у відповіді Слідчого управління.

Нагадаємо: невідома особа орієнтовно о 23:30 18 вересня кинула предмет схожий на гранату Ф-1, у результаті чого трапився вибух. Як наслідок, було пошкоджено чотири легкові автомобілі: Lexus 570, Smart, Mercedes С500 та Audi-80. З людей ніхто не постраждав.

Як писало Волинське агентство розслідувань, Lexus 570 2008 року випуску зареєстрований на Наумчука Володимира Павловича, який проживає в місті Рожище.

Натомість програма "Гроші" каналу 1+1 подає версію про те, що підірвали автомобіль кримінального авторитета Олег Кравчука (прізвисько Аленя) через "кримінальні розборки".

Надрукувати
мітки:
коментарів