Поділитись:

Тотальна підтримка армії: благодійний фонд за день зібрав більше, ніж за рік

Середа, 23 лютого 2022, 17:20
Тотальна підтримка армії: благодійний фонд за день зібрав більше, ніж за рік

Український благодійний фонд «Повернись живим», який допомагає українським військовим, що воюють на Донбасі, протягом доби 22 лютого зібрав 20,5 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сторінці фонду у Фейсбуці.

«За вчора ви допомогли війську більше, ніж за весь 2021 рік. Доба проти року. Наша бухгалтерія ледве встигає підраховувати кількість платежів, а військовий відділ у режимі 24/7 конвертує ваші благодійні внески на реальну допомогу на передовій», – повідомили представники фундації.

Директор фонду Тарас Чмут зазначив, що рівень підтримки фонду протягом останніх тижнів – чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією в усіх можливих формах і проявах.

«Наразі фонд має сотні заявок від військових, які ми оперативно обробляємо, щоб посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає. Ми дякуємо всім, хто долучився до допомоги!» – додав він.

Нагадаємо, що Росія зігнала з усіх флотів практично все, що має готовність і потенціал вторгнення з моря. Зараз у Чорному та Азовському морях розгорнуто 46 бойових кораблів з усіх флотів РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів