Поділитись:

Дощ і болото не заважають укладати асфальт на Волині (відео)

Субота, 05 листопада 2016, 19:36
Дощ і болото не заважають укладати асфальт на Волині (відео)

Робота волинських дорожників не перестає дивувати "новітніми технологіями". Ні дощ, ні болото не стають на заваді під час ремонту дороги державного значення.

У Любомлі асфальт кладуть просто у калюжі, а у Ковелі – місять з болотом. Про тонкощі асфальтовкладання на Волині йдеться у репортажі ТРК Аверс.

Проміжок дороги державного значення у Любомлі ремонтує вже давно усім відома фірма "Аміла". Уже не вперше, за словами мешканців, прцівники підприємства укладають асфальт під час дощу. Нагадаємо: чимало нарікань на адресу "Аміли" і у Володимирі-Волинському, де фірма займається укладанням асфальту на вулиці Ковельській.

У Ковелі ситуація ще гірша: новеньке дорожнє покриття просто місять у болоті. Ремонтні роботи на цій ділянці здійснює "Ковельське ШБУ №3", яке очолює Ігор Пець. До речі, він був присутній на місці події та переконував голову громадської ради при Ковельській міській раді Миколу Печенюка у тому, що все робиться за правилами: "Це ми не ложим асфальт. Це йде як ямковий ремонт".

Телефоном журналісти поцікавились, що з цього приводу думає міський голова Ковеля Олег Кіндер.

"Я цим питанням не займався. Краєм вуха чув...Як я міський голова, то я маю абсолютно все знати, що на території міста Ковеля робиться?" – відповів мер.

Надрукувати
мітки:
коментарів