Поділитись:

У Луцьку викинули десятки булок – просять приносити продукти в зоопарк

Понеділок, 28 лютого 2022, 17:50
У Луцьку викинули десятки булок – просять приносити продукти в зоопарк

Один працівників Луцького зоопарку, прямуючи на роботу, виносив сміття. І побачив біля контейнерів кілька десятків булок, які просто валялися на землі у дворах на проспекті Волі.

Про це повідомили на сторінці Луцького зоопарку. 

Булки зібрали і принесли в зоопарк. Бо наразі він працюємо в режимі економії. 

"Люди, будь ласка, залишайтеся людьми. Окупантів ми переможемо однозначно і беззаперечно. Але ще треба перемогти й неадекватів у собі. Отож, наша мінііструкція! Продукти харчування мають термін придатності. Коли їх незначна кількість, то ними можна підгодовувати птахів та бездомних тварин. Але лише залишати усе потрібно без залишків будь-яких упаковок. Якщо ж протермінованої продукції багато, то у Луцьку є зоопарк, який має дві з половиною тисячі особин у колекції та чимало тварин, яких ми просто підгодовуємо. Зараз прийняли навіть на утримання тварин із зоомагазинів. Плюс завжди підгодовували диких пернатих, що осідають на наших територіях. Готові прийняти усе, що ми можемо використати для харчування наших підопічних. Зв'язуйтеся з нами. І пам'ятайте: кожен наш крок має наслідок! Усе буде Україна!" – йдеться у повідомленні. 

У Луцьку викинули десятки булок – просять приносити продукти в зоопаркУ Луцьку викинули десятки булок – просять приносити продукти в зоопаркУ Луцьку викинули десятки булок – просять приносити продукти в зоопаркУ Луцьку викинули десятки булок – просять приносити продукти в зоопарк 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024