Поділитись:

Мережа «АТБ» обмежила продаж соціальних товарів в одні руки

Вівторок, 01 березня 2022, 03:03
Мережа «АТБ» обмежила продаж соціальних товарів в одні руки

Компанія «АТБ-маркет» з 28 лютого вводить обмеження на продаж товарів соціальної групи одному покупцю в усіх магазинах мережі «АТБ».

Про це повідомляється на сайті компанії.

«Компанія «АТБ-маркет» з 28.02.2022 вводить в усіх магазинах торговельної мережі «АТБ» обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю. Таке рішення компанія ухвалила для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв’язку з воєнним станом», – ідеться в повідомленні.

Зокрема, хліб, батони, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олія будуть відпускатися в кількості не більше двох одиниць в одні руки.

«На сьогодні магазини торговельної мережі «АТБ» працюють у посиленому режимі. Магазини, розташовані в зоні безпосередніх бойових дій, закриваються, але при стабілізації ситуації вони продовжують свою роботу. Впроваджені плани дій щодо забезпечення безпеки співробітників цих магазинів. Проводиться погодинний моніторинг ситуації в усіх регіонах присутності компанії», – додали в компанії.

Також там розповіли, що компанія «АТБ-маркет» в умовах військової агресії здійснює свою діяльність в посиленому режимі, контролює ситуацію та вирішує проблеми безперебійного постачання товарів.

«Основні зусилля компанії спрямовані на виконання своєї головної місії: забезпечення населення продуктами харчування і товарами першої необхідності», – заявили в АТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів