Поділитись:

Коктейлів Молотова більше не треба: міський голова Луцька записав звернення

Вівторок, 01 березня 2022, 09:46
Коктейлів Молотова більше не треба: міський голова Луцька записав звернення

Міський голова Луцька Ігор Поліщук записав ранкове звернення, в якому розповів про актуальний стан справ у обласному центрі Волині. 

Звернення станом на 9:00 вівторка, 1 березня, він оприлюднив у своєму фейсбуці. 

За словами очільника міста, всі підприємства та установи, які підтримують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі. Громадський транспорт працює за графіком вихідного дня. Необхідності додавати більше транспорту нема. 

«Сьогодні ми будемо дооблаштовувати блокпости, продовжимо довозити протитанкові їжаки. Застосовуємо нові засоби, які у разі необхідності зможуть зупинити танки і бронетехніку на підходах до міста. Станом на ранок 1 березня у громаді більше 25 тисяч коктейлів Молотова. Вони мають обмежений термін придатності, тому наразі робити більше нема сенсу», – сказав Ігор Поліщук.  

Учора у Луцьку запрацював психологічних штаб на базі управління соцслужб дітей, сім'ї та молоді в Палаці урочистих подій. Провідні психологи об'єдналися, щоб допомагати людям, яким важко. 

Тисячі людей приходять у центр допомоги тероборони, щоб допомогти захистити місто. Лучани об'єднані ідеєю і прагненням перемогти і дати відсіч ворогу. 

Необхідності повністю вимикати світло нема. В умовах сучасних технологій такої необхідності нема. Відсутність світла не врятує від обстрілів. До того ж, відсутність світла не дозволяє контролювати місто, шукати ДРГ, протистояти мародерам. 

У Луцьку працює координаційний центр, який об'єднує волонтерів. Вони спрямовують охочих допомогти до тих, хто потребує допомоги. 

У Луцьку, крім того, створили свій батальйон, який оборонятиме місто. У ньому більше 1500 людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів