Поділитись:

«Я сусід, я не кусаюсь»: Зеленський укотре закликав Путіна сісти за стіл переговорів

Четвер, 03 березня 2022, 21:38
«Я сусід, я не кусаюсь»: Зеленський укотре закликав Путіна сісти за стіл переговорів

Президент України Володимир Зеленський укотре закликав президента Російської Федерації Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

Про це він сказав у інтерв'ю іноземним ЗМІ.

«Він сказав, що ми маємо віддати. Що ти хочеш від нас? Йди з нашої землі. Не хочеш йти, сядь за стіл переговорів. Я вільний. Сядь зі мною, тільки не на 30 метрів, як з Макроном, Шольцом. Я сусід, мене не треба на 30 метрів тримати, я не кусаюсь. Я нормальний чоловік, сядь зі мною і поговори. Ми не терористи», – сказав Зеленський.

Він знову наголосив, що Україна ніколи ні на кого не планувала нападати, але нині змушена захищатися.

На запитання про те, чи достатньо нині зброї, президент зазначив, що питання не у зброї.

«Їх у десятки разів більше, але вони на нашій землі у десятки разів менші кожного з нас. Справа не в кількості цих людей, які до нас приходять, а справа в їхній меті. Наша мета – захист та свобода. Інших немає цінностей, тому що наші діти – це наша свобода. Що залишиться після мене? Мої діти. Я хочу, щоб вони були живі. Я більше нічого не хочу. Просто цього бажаю усім, а їхня мета – поставити на коліна народ, націю багатонаціональну, в якій люди незалежно ні від чого, ні від коріння свого, ні від мови, якою говорять, люди відчувають себе рівними», – сказав він.

Президент переконаний: наша свобода та здатність об'єднуватися – саме в цьому страх Росії, адже Україна вільна, об'єднана, де влада та народ – разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів