Поділитись:

Україна оголосить російську телеведучу Тіну Канделакі у міжнародний розшук

Неділя, 06 березня 2022, 19:47
Україна оголосить російську телеведучу Тіну Канделакі у міжнародний розшук

Російську телеведучу та продюсера Тіну Канделакі найближчим часом оголосять у міжнародний розшук за поширення російської пропаганди.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, інформує УНН.

«І до вас я змушена звернутися, Тінатін Гівіївна Канделакі. Зазвичай стримано, без емоцій, на які я не маю права, виключно з метою поінформувати вас про стан ваших справ. Справ кримінальних, маю зазначити», – написала Венедіктова.

За її словами, прокурори, проаналізувавши контент телеграм-каналу, який належить телеведучій, виявили, що Канделакі є одним з основних «розповсюджувачів» ідей та гасел кремлівської військової машини.

«Тінатіне Гівіївно, ви переконуєте своїх читачів у тому, що Янукович має повернутися і це нормально, сприймати його повернення варто добре? Зеленський та інші представники влади мають втекти? Ви думаєте? Очевидно, думаєте. Ці ваші публікації прочитали сотні тисяч», – наголосила Венедіктова.

«Як Генеральний прокурор повідомляю вас про те, що ваш процесуальний статус в Україні - особа, підозрювана у скоєнні злочину. Найближчими днями українські прокурори ініціюють процес оголошення вас, Тінатіне Гівіївно, у міжнародний розшук», – додала генеральний прокурор.

Нагадаємо: Генеральна прокуратура оголосила про підозру нардепу від ОПЗЖ Іллі Киві та пообіцяла оголосити його у міжнародний розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів