Поділитись:

На Волині затримали деревину із "липовими" документами (фото)

Вівторок, 08 листопада 2016, 17:33
На Волині затримали  деревину із

Волинські правоохоронці виявили у вантажівці підприємства, яке займається експортом лісопродукції, деревину із невідповідними документами.

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

Так, у зоні митного контролю митного поста "Ковель" Волинської митниці ДФС під час огляду вантажного автомобіля марки "Renault Magnum", що належить приватному підприємству, яке здійснює експорт лісопродукції, правоохоронці виявили невідповідність походження лісопродукції із наявними документами.

Відповідно до сертифікату про походження лісоматеріалів і виготовлених із них пиломатеріалів, наданих товарно-транспортних накладних про придбання лісоматеріалів і пиломатеріалів, купівля лісодеревини здійснювалася у державних підприємствах Ратнівське, Володимир-Волинське лісомисливських господарствах Волинської області та ДП Летичівське ЛМГ Хмельницької області. Але під час огляду на лісопродукції виявлено прикріплені 85 бірок маркування деревини із інших лісомисливських господарств та встановлено, що дані на бірках електронного обліку не співпадають з їх приналежністю.

На Волині затримали  деревину із

На Волині затримали  деревину із

Надрукувати
мітки:
коментарів