Поділитись:

Під час нічного бомбардування Сум загинуло двоє дітей

Вівторок, 08 березня 2022, 08:20
Під час нічного бомбардування Сум загинуло двоє дітей

Російські літаки скинули бомби на Суми та Охтирку. Загинуло 9 людей, і серед них діти. 

Сталося це після 23:00 7 березня. Ворожі російські літаки скинули бомби у житлових кварталах у Сумах та Охтирці. Знищили будинки у селі Битиця.

Про це з посиланням на голову Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького інформує Суспільне.

У Сумах снаряд влучив в житловий будинок на вулиці Роменська. Потрапляння знищило і пошкодило будинки. За інформацією рятувальників, їм вдалось деблокувати жінку, травмовану передали медикам. Також з-під завалів діставали тіла загиблих людей.

Попередньо внаслідок обстрілу загинуло 9 людей, з них 2 дитини.

«Про яку війну і які правила загалом може іти мова, коли російська армія вбиває, знищує, скидає бомби на мирне цивільне населення? Гинуть діти», – написав у своєму зверненні Дмитро Живицький.

Інформація по вбитих та поранених оновлюється. Рятувальники розбирають завали та гасять пожежі, медики працюють, повідомив голова адміністрації.

Розбиті житлові квартали також в Охтирці. Снаряд ще раз поцілив в уже і так зруйновану російськими авіабомбами ТЕЦ. На своїй сторінці в Facebook мер Охтирки Павло Кузьменко написав, що в місті снаряди також потрапили в будівлю міськради та універмаг. Загалом очевидці нарахували 4 вибухи в Охтирці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів