Поділитись:

У Володимирі-Волинському не діє заборона на продаж алкоголю у нічний час (відео)

Четвер, 10 листопада 2016, 10:48

У Володимирі-Волинському підприємці масово порушують рішення міськради про заборону продажу алкоголю у нічний час.

Про це повідомляє Володимир Медіа.

Задля перевірки дотримання рішення Володимир-Волинської міської ради "Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Володимира-Волинського" рейдова бригада здійснила контрольні закупки. Розпочали із магазину "ВІК", який знаходиться за адресою вул. Полійської Січі, 5б (відділ алкоголю – підприємець Кошельник В.І.).

На годиннику – далеко за 23:00, але це не стало перешкодою для купівлі спиртного. На контрольну закупку витратили близько однієї хвилини. Хоча у крамниці розміщена табличка із попередженням про заборону продажу спиртних напоїв після 22:00 години.

Після першої контрольної закупки потрапили в поле зору Валентина Кошельника – колишнього депутата обласної ради, довіреної особи народного депутата України Ігоря Гузя. Він прибув одразу після дзвінка продавчині. Помічник нардепа поводився неприпустимо – ображав учасників рейду, казав, що нічого протизаконного не вбачає у діях продавчині, яка продала алкоголь у заборонений час. Словом, діяв протилежно тому, як поводиться народний обранець у команді якого він працює, – Ігор Гузь, як відомо, активно пропагує здоровий спосіб життя. А тут – нехтування законних рішень обранців громади, продаж алкоголю.

ТЦ "Ірена" (вул. Луцька, 64, відділ алкоголю – підприємець Ситник О.В.). На годиннику вже за північ, а тут знову без проблем можна купити алкоголь.

Через кілька днів продовжили контрольні закупки.

У магазині "Маяк" (вул. Поштова, 2, відділ алкоголю – підприємець Принда Н.Є.) близько 23:00 години без проблем придбали пляшку вина. Про жодну заборону продажу алкоголю після 22:00 ніхто й не згадав.

На годиннику 23:19. Контрольну закупку провели в магазині "Ельф – 2" (вул. Ковельська, підприємець – Чайковська М.Є.). Придбали пляшку вина. Коли на прилавку уже стояло спиртне, у магазин зайшов поліцейський зі спутником у цивільному, який купував пиво. Натомість людина у формі, яка повинна бути інформована щодо обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста, просто вийшла з нічного магазину, не сказавши ні слова продавцеві.

На запитання, чому правоохоронець жодним чином не відреагував на купівлю спиртного після 22:00, він відповів, що поліцейські звертають увагу лише на "сильноалкогольні напої", такі як горілка.

Усі свої дії учасники рейду фіксували на відеокамеру. Переглянувши ці відеоролики, кожен може переконатися, що заборона на продаж алкоголю після 22:00 діє лише на папері.

Надрукувати
мітки:
коментарів