Поділитись:

Відновлюйте бізнес: луцькі медійники безкоштовно рекламуватимуть підприємців (відео)

Неділя, 13 березня 2022, 13:15
Відновлюйте бізнес: луцькі медійники безкоштовно рекламуватимуть підприємців (відео)

Власників малого та середнього бізнесу в Луцьку закликають відновити діяльність, щоб забезпечити розвиток економіки. Аби залучити більше клієнтів, ІА «Конкурент» пропонує безплатну інформаційну підтримку.

Про це розповів директор агентства, голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер

За час війни Луцьк уже двічі зазнавав ракетно-бомбових ударів. Наразі у місті не відбуваються активні бойові дії, проте чимало підприємств призупинило свою роботу – зачинилися заклади громадського харчування, салони, магазини, виробництва. Та щоб жити і боротися далі, необхідні гроші.

«Війна потребує грошей, потребує сильного економічного фронту. Звісно, зараз ми навряд чи зможемо жити, як раніше. Але наша армія потребує, щоб ми працювали. Вчителі, айтішники, водії, перукарі, кравці, продавці, банкіри, листоноші, механіки, пекарі, офіціанти, манікюрниці, сантехніки та багато інших професій, які зараз потрібні на економічному фронті», – зазначив Тарас Шкітер.

Тож команда інформаційного агентства «Конкурент» вирішила допомогти місцевим підприємствам і підприємцям – інформаційною підтримкою.

«Ми безплатно розкажемо про ваш бізнес на сторінках сайта konkurent.ua, – пояснив директор агентства. – Якщо вам потрібна інформаційна підтримка, заповнюйте електронну форму і ми розповімо про вас своїм читачам!»

Посилання на форму: https://forms.gle/9maDMc7XqpXfYy5n6

«Поки наші військові на передовій, нам потрібно тримати тил, зберегти робочі місця, платити людям зарплати та сплачувати податки. Все буде Україна!» – додав Тарас Шкітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів