Поділитись:

Гузь: "Із Палицею ми на "ти", а з Гунчиком листуємося"

Четвер, 10 листопада 2016, 19:26
Гузь: «Із Палицею ми на »ти«, а з Гунчиком листуємося»

Народний депутат Ігор Гузь розповів, що з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею у нього приязні стосунки. натомість з головою Волинської ОДА Володимирем Гунчиком спілкування не склалося.

Про це він розповів у прямому ефірі видання "Буг" у четвер, 10 листопада.

Із його слів, з Ігорем Палицею спілкуються на "ти", адже тримають постійний контакт

"Ми неодноразово зустрічалися з Ігорем Петровичем (Ігорем Палицею - К.) Це цікава особистість. Молода людина, яка змогла в буремні 90-ті роки разом із Коломойським заробити великі кошти. Це мій земляк, лучанин, який сьогодні очолює обласну раду на Волині та має багато різного роду проектів. Ми зійшлися. Ми з ним на "ти" в багатьох моментах. Є в нас бачення у співпраці в моєму окрузі та з його фондом. Цю роботу ми будемо продовжувати. Є плани. Не можу всього розповідати, але у нас є постійний контакт, якщо не тет-а-тет, то по телефону. Це не означає, що я ходитиму з прапорами", – наголосив Ігор Гузь.

Він зазначив, що комусь це може не подобатися, але він "не королева краси, щоб всім подобатися".

Щодо спілкування з волинським губернатором Володимиром Гунчиком нардеп зазначив, що "не склалося".

"З Гунчиком складніше. На жаль, немає у нас спілкування. Листуємося. Це складна людина, у віці, вже не зміниш... "На жаль, поки співпраці нема. Я не приховую того, що добивався, щоб Володимира Гунчика позбавили посади голови обласної адміністрації. В мене був аргумент. Я знаю, що в певний момент Президент (Петро Порошенко - К.) був головий змінити голову. але наскільки мені відомо, ті люди, яким він пропонував посаду, не були до цього готові", – сказав Ігор Гузь.

Дивитися з 1 год 13 хв:

Надрукувати
мітки:
коментарів