Поділитись:

Російські терористи важко поранили іноземного журналіста

Понеділок, 14 березня 2022, 21:48
Російські терористи важко поранили іноземного журналіста

фото ілюстративне

Британський журналіст дістав осколковий перелом обох ніг унаслідок бойових дій терористичних російських військ.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці написала генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

«Осколковий перелом двох нижніх кінцівок – "русскомирный" діагноз, поставлений українськими лікарями британському журналісту. На даний момент, журналіст перебуває у реанімації під наглядом лікарів. Хочу звернутися до наших партнерів – громадянин вашої держави перебував на території України, виконуючи редакційне завдання. Його діагноз вказаний вище. Цей чоловік не був на військовому об’єкті, у які зі слів офіційних осіб РФ, вони постійно цілять. Не будучи на військовому об‘єкті, він отримав серйозні поранення. Звісно, відомості про злочин внесені до ЄРДР і це провадження буде розслідуватися належним чином. Стан здоров’я - на жаль, не наша компетенція», – йдеться в повідомленні.

За словами Венедіктової, цей інцидент трапився близько 16:00 години.

Венедіктова закликала уряди західних країн поміркувати над необхідністю запровадження «безпольотної зони» в небі над Україною через чергове поранення іноземного журналіста російськими окупантами.

На посвідченні журналіста, яке оприлюднила Венедіктова, видно назву Fox News – американського кабельного інформаційного телеканалу.

Російські терористи важко поранили іноземного журналіста 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів