Поділитись:

Німецький композитор Ганс Циммер поїхав у тур з одеськими музикантами

Вівторок, 22 березня 2022, 06:34
Німецький композитор Ганс Циммер поїхав у тур з одеськими музикантами

Німецький композитор Ганс Циммер почав свій тур Європою. Серед його музикантів – 10 представників оркестру Одеського оперного театру, яким команда митця допомогла виїхати з України.

Про це повідомляє Deutsche Welle, передає Суспільне.

15 березня відбувся концерт у німецькому Кельні, де Циммер з музикантами виконали композицію, написану для фільму «Диво-жінка 1984». Її присвятили усім українським жінкам, а під час виконання на екрані транслювали український прапор та фотографії жінок, які служать в Збройних силах України.

Разом із Циммером у тур мало поїхати загалом 20 одеських музикантів (контракти на цей тур були укладені ще 2019 року), однак не всі мали можливість покинути Україну саме зараз.

Європейський тур Циммера мав відбуватися ще у 2020 році, однак через COVID-19 його перенесли на 2022 рік.

Тих, хто не зміг приєднатися, тепер заміняють європейські колеги. Таким чином тур, що мав прославити музику композитора, перетворюється у демонстрацію солідарності з цим десятком музикантів, а також з усім оркестром Одеської опери. Музика Ганса Циммера поєднує людей крізь кордони – проєкт, що дає наразі таку необхідну підтримку.
Німецький композитор Ганс Циммер поїхав у тур з одеськими музикантами.

Ганс Циммер – німецький композитор, автор музики до фільмів. Серед його робіт – музичний супровід до «Піратів Карибського моря», «Дюнкерка», «Інтерстеллара», «Дюни» та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів