Поділитись:

На Волині поліція контролює діяльність кожного блокпоста

Вівторок, 22 березня 2022, 10:50
На Волині поліція контролює діяльність кожного блокпоста

Волинські поліцейські запевнили, що контролюють діяльність кожного блокпоста на дорогах області.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Як повідомили правоохоронці, на початку, коли росія вторглася в Україну, кількість блокпостів і контрольно-пропускних пунктів була дуже великою. Адже завдяки значному патріотичному піднесенню мешканці всіх населених пунктів виходили і облаштовували оборону своїх міст і сіл.

Згодом таку кількість блокпостів та пунктів переглянули та визначили пріоритетні й дійсно потрібні в тих чи інших населених пунктах.

Нинішня кількість блокпостів узгоджена з військовими та військовою адміністрацією. Всі інші БП, які подекуди ще наявні, не впливають на обороноздатність області. Це потрібно зрозуміти, аби не створювались конфліктні ситуації в тому числі. Зокрема, коли невідомі люди перевіряють осіб чи транспортні засоби.

Здійснювати такий огляд в умовах воєнного часу мають право лише представники силових структур: поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, військові, тероборонцівці. Ці люди несуть службу у форменому одязі, зі зброєю, на тих блокпостах, які визначені й погоджені військовим керівництвом області спільно з поліцією.

Також на визначених і узгоджених БП вся необхідна інфраструктура для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Зйомка фото і відео на блок-постах заборонена.

Нагадаємо: в Україні водіям заборонили використовувати відеореєстратори, щоб не розголошувати інформацію, яка може допомогти супротивнику дізнатися про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024