Поділитись:

Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото)

Вівторок, 22 березня 2022, 19:38
Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото)

З настанням теплих днів Волинь палає. Весь цей час практично на всіх гарячих локаціях залучені пожежні екіпажі та працівники державної лісової охорони Волині.

Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Зазначають, що всі без винятку загоряння сталися на території громад.

«Поблизу Куклинського лісництва ДП «Маневицьке ЛГ» на землях громади орієнтовно згоріло 0,5 га.

Поблизу кварталу 73 Павлівського лісництва ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», на території Павлівської ТГ, вже згоріло понад 20 га трав. Залучено техніку та людські ресурси лісгоспу, долучилися місцеві жителі. Вогонь ішов в бік села. Довелося відорювати і від лісу.

Горять сільськогосподарські паї площею 15 га на території Турійської громади, поблизу села Гаруша Ковельського району. На гасінні залучені до 30 людей і техніка.

Горять землі Камінь-Каширської громади. Приблизна площа – 8 га. Залучили працівників та техніку ДСНС, ДП «Камінь-Каширське ЛГ».

Горять землі Грудківського старостинського округу на Камінь-Каширщині. Приблизна площа - 20 га. Вогонь йде в бік села», – ідеться у повідомленні.

Зауважують, що це лише частина повідомлень, які надійшли від працівників державної лісової охорони за вчора і сьогодні. Люди гасять пожежі в багатьох куточках Волині зараз і вночі гаситимуть, тому що хтось просто спалював суху траву.

Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото)Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото)Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото)Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото)Лісівники Волині допомагають гасити пожежі на території громад (фото) 

Нагадаємо: в Україні 22 березня горіла Чорнобильська зона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів