Поділитись:

Коломойський прокоментував чутки про націоналізацію ПриватБанку

Понеділок, 14 листопада 2016, 15:26
Коломойський прокоментував чутки про націоналізацію ПриватБанку

Бізнесмен Ігор Коломойський прокоментував звинувачення екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі про домовленості української влади з МВФ щодо націоналізації ПриватБанку.

Про це повідомляє LB.ua.

"Про таємну угоду з МВФ я нічого не знаю – на те вона й таємна. Втім із сучасним рівнем "таємності" в нашій країні всім все стає відомо доволі швидко, тож, думаю, це чергова брехня. Щодо сказаного Саакашвілі, скажу коротко: марення божевільного. Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди, і про це ніхто не дізнається, отже, він спустився до нас не з Грузії, а з Космосу. От із такими знаннями, з таким розумінням життя він півтора року керував Одесою. Докерувалися", – зазначив Коломойський.

"І навздогін хочу дати йому корисну пораду. Дорогий Михайле, не відволікайся на Приват, на Коломойського, краще займися собою і розкажи, що ти робив в Одесі півтора року, дай звіт", – резюмував бізнесмен.

Нагадаємо: нещодавно Михайло Саакашвілі заявив, що, за таємною домовленістю з МВФ, українська влада повинна націоналізувати ПриватБанк Коломойського, на що нібито закладено в бюджет 7,6% ВВП. Така норма, на думку Саакашвілі, необхідна через те, що з банку виведено кошти в офшори, і вклади населення сьогодні не покриваються грошима.

Надрукувати
мітки:
коментарів