Поділитись:

Абрамович передавав путіну записку від Зеленського про умови перемир'я, – The Times

Понеділок, 28 березня 2022, 22:56
Абрамович передавав путіну записку від Зеленського про умови перемир'я, – The Times

За даними британського видання The Times, російський олігарх Роман Абрамович є посередником у перемовинах між Банковою та кремлем, зокрема він передавав записку, написану власноруч президентом України Володимиром Зеленським до російського президента володимира путіна.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на  The Times.

23 березня зранку приватний літак олігарха Hawker 800XP вилетів із міжнародного аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі в напрямку Сочі. Біля міста Мінеральні Води літак вимкнув свій трекер для радарів. Уже ввечері того ж дня літак знову з'явився на радарах в московському аеропорті "Внуково", звідки вилетів назад до Стамбула.

У Москві, за даними журналістів The Times, Абрамович зустрівся з путіним у кремлі й передав записку від Зеленського. У ній Зеленський виклав можливі компроміси, на який готовий піти український уряд задля припинення війни.

Путін нібито розгнівано відповів Абрамовичу: "Передай йому, що я їх знищу".

У Стамбулі ввечері Абрамович нібито зустрівся з народним депутатом Рустемом Умєровим, якого Київ уповноважив брати участь у цьому треку перемовин. Разом із речником турецького президента Ібрагімом Калином вони, за даними британського видання, проводили низку зустрічей у п'ятизіркових готелях Стамбула.

Попри гнів путіна, джерела журналістів кажуть, що сторони повільно наближаються до досягнення певної угоди про перемир’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів