Поділитись:

путіну брешуть про невдачі його армії в Україні, – CNN

Середа, 30 березня 2022, 19:03
путіну брешуть про невдачі його армії в Україні, – CNN

Сполучені Штати вважають, що президента росії владіміра путіна його радники «дезінформують» про те, наскільки погано працюють російські військові в Україні та про вплив санкцій на економіку росії.

Про це повідомляє CNN з посиланням на американського чиновника, пише Європейська правда.

«Ми вважаємо, що радники дезінформують Путіна про те, наскільки погано працюють російські військові та як російську економіку калічать санкції, тому що занадто бояться сказати йому правду», – сказав американський чиновник.

Він сказав, що оцінка базується на розсекречених висновках американської розвідки.

Чиновник додав, що у США є інформація, яка свідчить про те, що путіну стало відомо про дезінформацію, що призвело до розриву між ним та вищими чинами Міноборони рф.

«У нас є інформація, що Путін відчув, що введений російськими військовими в оману. Зараз між путіним і (Міністерством оборони) існує стійка напруга, що випливає з недовіри Путіна до керівництва Міністерства оборони», – сказав американський чиновник.

За його словами, путін не знав, що воєнне відомство рф «використовує і втрачає строковиків в Україні, що демонструє явний збій у надходженні точної інформації до російського президента».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів