Поділитись:

Уряд і я особисто – на службі в українського бізнесу, – Гройсман

Середа, 16 листопада 2016, 13:22
Уряд і я особисто – на службі в українського бізнесу, – Гройсман

Уряд готовий до спільного пошуку рішень з бізнесом, які приберуть перешкоди для його розвитку і забезпечать успішність інвестицій в Україні.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття Щорічних загальних зборів Європейської Бізнес Асоціації, – повідомляє Урядовий портал.

Уряд готовий до якісного діалогу з бізнесом, до прийняття спільних рішень, які дозволять кожному стати успішним. Особливе значення має створення якісного бізнес-середовища і бізнес-клімату в Україні.

За словами Володимра Гройсмана, ситуація у цьому напрямку починає змінюватися. Так, виконано низку завдань щодо ліквідації зайвих регуляцій, нещодавно розпочав роботу Офіс залучення та підтримки інвестицій в Україні, "покликаний бути тим інструментом, який в руках бізнесу дасть можливість зняти усі перешкоди і зробити кожну інвестицію в будь-якому регіоні країни успішною", знаходиться на початку своєї реформи митна служба країни.

Разом з тим багато завдань і актуальних питань, що заважають розвитку бізнесу, залишаються на порядку денному/ Серед них – створення справедливої судової системи, продовження дерегуляції.

Окремо Прем'єр-міністр наголосив на необхідності прийняття Парламентом змін до законодавства у частині адміністрування податків, що були напрацьовані Міністерством фінансів України, у тому числі за участі Європейської Бізнес Асоціації.

"Ми маємо створити якісні умови, за яких підприємець знає, що він сплатив свої податки, автоматично отримав відшкодування ПДВ, до нього не має жодних претензій з боку контролюючих органів", – зауважив Голова Уряду.

Надрукувати
мітки:
коментарів