Поділитись:

У Японії анонсували вихід коміксу про Привида Києва (фото)

Неділя, 10 квітня 2022, 05:42
У Японії анонсували вихід коміксу про Привида Києва (фото)

У Японії на 140-му з'їзді мангак-аніматорів Commitia анонсували появу нової графічної роботи про Привида Києва.

Автор твору має псевдонім Matsuda Heavy Industries, передає Суспільне.

«Це манга, де будуть російські ВПС. Зенітні ракети, що раптово атакують, "Стінгери" і… чи зможуть ВПС росії за 48 годин захопити панування в повітрі над Києвом?», – зазначив автор у своєму Twitter.

Matsuda має за плечима 21 роботу на військові теми. Реліз японського коміксу, присвяченого українській легенді, заплановано на 5 травня поточного року. Манга коштуватиме 785 японських єн, що становить приблизно 185 гривень.

У Японії анонсували вихід коміксу про Привида Києва (фото)У Японії анонсували вихід коміксу про Привида Києва (фото)У Японії анонсували вихід коміксу про Привида Києва (фото)У Японії анонсували вихід коміксу про Привида Києва (фото) 

Commitia – це конвенція додзінсі (аматорське видання або журнал літературних та художніх творів у Японії) і представлена переважно незалежними авторами. Конвенція заснована в листопаді 1984 року і є з’їздом, на якому професіонали та любителі можуть продавати самостійно видані книги та творчі роботи.

Commitia створює простір виключно для оригінальних робіт та проводиться чотири рази на рік. Дочірні організації розташовані в Осаці, Нагої, Ніїгаті, Хоккайдо та Фукусімі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів