Поділитись:

Значні втрати і немає доплат: російські армійці не мають стимулу повертатися в зону бойових дій

Вівторок, 12 квітня 2022, 15:25
Значні втрати і немає доплат: російські армійці не мають стимулу повертатися в зону бойових дій

Керівництво російської армії шукає способи утримати військовослужбовців, які втратили мотивацію і не хочуть брати участь в бойових діях. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Військовослужбовці рф з 47 танкової дивізії, що брали участь в боях проти України, не отримали обіцяних додаткових доплат. Останні доплати, які вони отримали, це 2 відсотки до окладу за «навчання» ще до початку війни.

При цьому, статус «ветерана» теоретично можуть отримати тільки ті, хто отримав поранення, лікувався в шпиталі та має офіційну фіксацію ушкоджень. Російські військові бомбардують командування зверненнями щодо доплат та отримання статусу, але всі вони ігноруються. Як наслідок, військовослужбовці не мають ані бажання, ані стимулу повертатися в зону бойових дій.

Відмови брати участь у війні провокує і велика кількість тіл загиблих, які починають надходити до рф. Щоб не сіяти паніку, командування віддало наказ транспортувати їх невеликими партіями. На думку командирів, це допоможе уникнути проявів невдоволення та спротиву в окремих підрозділах, а також паніки серед місцевих громад.

Щоб не допустити масових звільнень, до військового контракту армії рф включають положення про згоду на виконання завдань у районах військових дій, незалежно від місця їх проведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів