Поділитись:

На яких сайтах в Україні можна легально дивитися фільми

П'ятниця, 18 листопада 2016, 18:57
Megogo, oll.tv та інші. Українцям доступні щонайменше 7 сервісів, на яких, не порушуючи авторські права, можна дивитись фільми та серіали.

За останні дні одразу два найбільших в Україні файлообмінники припинили свою роботу. Саме EX.UA та FS.to тривалий час для України, яка визнана Міжнародним альянсом інтелектуальної власності найбільшим "піратом" у світі, були основними джерелами для нелегального перегляду фільмів.

Для українців, незвиклих платити за фільми в інтернеті, закриття цих ресурсів стало справжньою катастрофою.

Еспресо.TV розповідає, де можна дивитись кіно легально.

megogo

Вартість: від 37 грн

Цей популярний сервіс дає можливість перегляду різножанрових фільмів, телеканалів, а також гарантує відсутність будь-якої реклами.

Три види місячної підписки – легка, оптимальна, максимальна – коштують 37, 77 та 147 грн на місяць. Що цікаво, у перший місяць оптимальна та максимальна коштують 1 і 77 грн відповідно.

Окремо megogo.net дає доступ за перегляд прем'єр. Тут уже платити потрібно за кожен окремий фільм. Вартість коливається від 17 до 69 грн за фільм.

Окрім цього, megogo має 90% безкоштовного контенту, який надається за перегляд реклами.

оll.tv

Вартість: від 29 грн

Сервіс діє виключно для глядачів, які перебувають на території України. Oll.tvдозволяє в онлайн-режимі дивитись художні, документальні, наукові фільми, мультики, трансляції спортивних подій та прослуховувати музику.

Окрім цього, oll.tv надає доступ до перегляду телеканалів та прослуховування радіо.

Для користування сервісом потрібно зареєструватися за допомогою мобільного номеру. Вартість місячної підписки коливається від 29 до 59 грн на місяць.

Netflix

Вартість: 8 євро (приблизно 224 грн)

У січні цього року один з найбільших американських провайдерів дійшов і до України. Netflix доступний на різних пристроях і додатках.

Перший місяць з дня реєстрація компанія пропонує глядачам безкоштовний перегляд фільмів. Після цього можна оформити один з трьох варіантів підписки на Netflix для безлімітного перегляду фільмів та серіалів.

Базовий тариф коштує 8 євро, стандартний – 10 євро, а преміум – 12 євро. Вони відрізняються якістю відеопотоку та кількістю пристроїв, на яких одночасно можна дивитися відео.

Утім, усі відеоматеріали на Netflix англійською мовою та з англійськими субтитрами.

divan.tv

Вартість: від 29 грн

Цей сервіс дозволяє дивитись телеканали та фільми онлайн. 45 телеканалів на divan.tv можна дивитись безкоштовно. Тарифи "стартовий", "оптимальний" та "VIASAT Premium" за 39, 79 та 89 грн на місяць відповідно дають можливість переглядати тільки телеканали.

Найдешевший тариф з фільмами коштує від 29 грн на місяць. Також можна обрати окремо тематичні: дитячі, нічний або англійською.

SlavPeople

Вартість: безкоштовно

Цікавість цього сервісу полягає в тому, що, будучи легальним та не порушуючи авторські права власників, SlavPeople дає можливість переглядати відео у високій якості, слухати музику та читати книги безкоштовно.

Плата за такий легальний контент – перегляд реклами. Сайт має український інтерфейс, однак мова багатьох фільмів російська.

Асортимент фільмів менший, ніж на інших сайтах, утім за нього платити не потрібно.

Google Play‎

Вартість: стартова середня ціна одного фільму від 16 грн

Можливість перегляду фільмів надає і додаток Play‎ Маркет. Тут, на відміну від попередніх сервісів, немає можливості оформити підписку на місяць. Можна лише придбати окремий фільм.

Їхня вартість коливається від 16 до 200 грн за фільм. Дорожчими зазвичай є прем'єри. Однак варто зауважити, що переважна більшість фільмів англійською та російською мовами, багато з яких мають українські субтитри.

iTunes store

Вартість: вартість одного фільму від 54 грн

Можливість подивитись фільми або придбати для кількаразового перегляду мають і користувачі IOS.

Власники гаджетів Apple можуть взяти фільм "на прокат", що дешевше за його придбання. Ціна коливається від $2 (54 грн).

Фільм "на прокат" можна подивитись протягом 30 днів з моменту оформлення прокату. Після початку перегляду користувач має 48 годин, щоб додивитись його до кінця. Протягом цього строку фільм можна дивитись безліч разів.

Придбання фільму коштує від $5 до $20 (130 – 520 грн). Так його можна дивитись без часових обмежень.

Надрукувати
мітки:
коментарів