Поділитись:

Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)

П'ятниця, 15 квітня 2022, 14:12
Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)

Один з механізованих батальйонів 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» повідомив про збиття російського гелікоптера.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 93-ї ОМБр.

«Ця ніч була надзвичайно результативною для одного з механізованих батальйону 93 бригади Холодний Яр. В його смузі відповідальності здійснив примусову посадку з подальшим підсмаженням  російський бойовий вертоліт Ка-52.

Окупанти планували вражати техніку і живу силу холодноярців, утім наші бійці внесли свої корективи у їхні плани та відправили їхніх пілотів на концерт кобзона», – йдеться у дописі.

Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)Бригада «Холодний Яр» прозвітувала про збитий ворожий Ка-52 (фото)

Нагадаємо: за інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 15 квітня противник втратив 144 гелікоптери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів