Поділитись:

На Волині хулігани "розтрощили" рекреаційний пункт

Неділя, 20 листопада 2016, 16:38
На Волині хулігани «розтрощили» рекреаційний пункт

Вночі з 15 на 16 листопада невідомі пошкодили рекреаційний пункт у Зеленівському лісництві, над будівництвом якого працюють у державному підприємстві "Ковельське лісове господарство".

Очевидно, що зроблено це зумисно. Інформує прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Помітно, що спеціально пошкоджено нещодавно встановлені інформаційні аншлаги, на дитячій гірці, яку лісівники готувалися пофарбувати, поломано сходинки. Заважали зловмисникам і посаджені туї та самшит – їх просто вирвали і залишили на території.

На жаль, досі не вдалося встановити, скільки вандалів там "розважалося" уночі та чим дісталися до рекреаційного пункту, бо сліди замело снігом. Залишається сподіватися, що правоохоронці таки встановлять особи зловмисників і вони понесуть заслужене покарання.На Волині хулігани «розтрощили» рекреаційний пункт

Цей рекреаційний пункт ковельські лісівники запланували збудувати у комплексі зі зведенням лісової дороги між селами Зелене та Білашів. Дорога, крім лісогосподарського значення, значно скорочує відстань між двома селами. Нині людям доводиться долати в об'їзд близько 24 км. Лісовою дорогою відстань скорочено до 7 км!

На місці, де зараз зводиться рекреаційний пункт, лісівники вже кілька років тому звели бесідку. Зважаючи на її затребуваність, вирішили розширюватися: спорудили чотири нові бесідки, мангали, дитячий ігровий майданчик із пісочницею та гіркою – для комфортного відпочинку дітей та дорослих. Та навіть не встигли завершити будівництво, як уже доведеться ремонтувати.На Волині хулігани «розтрощили» рекреаційний пункт

Про цей факт лісівники повідомили поліцію. Тривають слідчі дії.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
07 квітня 2024
29 березня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
09:50