Поділитись:

"Свобода" закликає Гунчика активувати власні математичні здібності

Понеділок, 21 листопада 2016, 12:03

Депутат Волинської обласної ради від "Свободи" Олександр Пирожик порадив депутату і голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику, який звинуватив "Свободу" у "заваленні" голосування, "активувати власні математичні здібності" і не вводити людей в оману.

Відповідь депутат Волиньради розмістив на своєму фейсбуці 21 листопада.

В одному з інтерв'ю голова Волинської ОДА заявив, що ВО "Свобода" нібито "завалила" влітку голосування за створення Павлівської ОТГ на Волині, через що остання не зможе розраховувати на державну підтримку з початку 2017 року, а лише з другого півріччя.

На це Олександр Пирожик відповідає, що голосування за створення згаданої об'єднаної територіальної громади не схвалила більшість депутатів. З огляду на це свободівець закликає Володимира Гунчика "активувати власні математичні здібності".

"Нам, свободівцям, звісно, імпонує та оцінка нашого впливу в обласній раді, яку нам дає голова ОДА, стверджуючи, що "Свобода" зі своїми 7-а голосами може "завалити" якесь питання. Але пан Гунчик чомусь не уточнює, що голосування щодо Павлівської об'єднаної громади в тій конфігурації, яка була запропонована в червні, не було схвалене переконливою більшістю депутатського корпусу. Тільки 21 голос "за", при необхідних 33! Активуйте власні математичні здібності: як не крути, а 7 голосів "Свободи" ніяк не робили це провальне голосування прохідним", – зазначає Олександр Пирожик у своєму дописі.

Активуйте власні математичні здібності: як не крути, а 7 голосів "Свободи" ніяк не робили це провальне голосування прохідним, – Пирожик

Депутат стверджує, що, якби на літній сесії проголосували за створення Павлівської ОТГ, то, як мінімум, 4 сільські ради виявилися б "відрізаними від світу".

А принципова, мовляв, позиція "Свободи": приймати рішення про об'єднання тільки тоді, коли відома думка всіх громад.

Станом на вересень, продовжує пояснювати свободівець, "прогалини" і всі питання вдалося ліквідувати: депутати вже мали документально підтверджену думку всіх громад. Це й нібито дозволило таки створити об'єднану територіальну громаду при повторному голосуванні.

"Хоча й після цього, як бачимо, у когось язик сіпається пересмикувати факти й філософствувати, що "знову втручається клята політика", – пише Олександр Пирожик.

"Нагадаю вам, Володимире Петровичу, що слово "політика" означає "мистецтво управління". Тобто, будь-яке управлінське рішення – це насправді політика. Якщо Ви, перебуваючи на такій посаді, цього не розумієте, можна робити висновки про рівень мистецтва Вашого управління", – підсумовуючи, звертається до голови ОДА Олександр Пирожик у своєму дописі.

Надрукувати
мітки:
коментарів