Поділитись:

На Волині п'яний далекобійник давав хабаря патрульним (фото, відео)

Вівторок, 19 квітня 2022, 18:02
На Волині п'яний далекобійник давав хабаря патрульним (фото, відео)

На Волині п'яний водій вантажного автомобіля спробував уникнути адмінвідповідальності, запропонувавши правоохоронцям 100 євро хабаря. Тепер йому «світить» кримінальна відповідальність.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Інцидент стався у вівторок, 19 квітня, близько 14:00. Патрульні отримали повідомлення про порушника на одній з автодоріг міжнародного значення. Заявник повідомив, що водій вантажівки Volvo FH керує у стані сп'яніння.

Поліцейські зупинили вантажівку, а у 48-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп'яніння. 

Порушник відмовився від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп'яніння, а з метою уникнення відповідальності пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 100 євро. Кермувальника неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за такі дії, однак він не реагував та поклав гроші в багажник службового авто. 

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, склали адміністративний матеріал за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, а транспортний засіб доставили на спецмайданчик.

На Волині п'яний далекобійник давав хабаря патрульним (фото, відео)На Волині п'яний далекобійник давав хабаря патрульним (фото, відео)

Нагадаємо: з 26 березня на Волині у водіїв, які сіли за кермо в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, вилучатимуть автомобіль на потреби ЗСУ або ТрО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів