Поділитись:

На Волині 38-річний чоловік торгував набоями й виготовляв вибухівку (фото)

Четвер, 21 квітня 2022, 12:03
На Волині 38-річний чоловік торгував набоями й виготовляв вибухівку (фото)

Головне фото – ілюстративне

На Волині 38-річний чоловік займався продажем бойових набоїв до вогнепальної зброї та виготовленням саморобної вибухівки.

Про це у четвер, 21 квітня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Досудовим слідством по справі встановлено, що чоловік неодноразово збував патрони калібру 7,62 мм, а також виготовив саморобний вибуховий пристрій, який зберігав за місцем проживання. 

Правоохоронці задокументували декілька фактів збуту волинянином боєприпасів. Відповідно до висновку експертів патрони придатні до стрільби. Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання, поліцейські виявили та вилучили саморобний вибуховий пристрій, який придатний до вибуху, а також боєприпаси та інші речові докази по справі.   

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції спільно із Камінь-Каширською окружною прокуратурою Волинської області оголосили про підозру 38-річному волинянину за скоєння незаконних дій із бойовими припасами та вибуховими речовинами за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 263-1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.    

Досудове слідство по справі завершено. Обвинувальний акт із матеріалами справи скеровано до суду.

На Волині 38-річний чоловік торгував набоями й виготовляв вибухівку (фото)На Волині 38-річний чоловік торгував набоями й виготовляв вибухівку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024