Поділитись:

Війська рф зайшли до ще двох громад на Херсонщині

П'ятниця, 22 квітня 2022, 17:50
Війська рф зайшли до ще двох громад на Херсонщині

Фото ілюстративне

Російські військові 22 квітня зайшли до ще двох територіальних громад у Херсонській області – Великолепетиської та Горностаївської.

Про це інформує «Українська правда».

Великолепетиська громада повідомила, що «на територію заїхали російські військові», і попросила мати при собі документи.

«Будь ласка, зберігайте спокій та не влаштовуйте провокацій! Якщо виходите за межі свого будинку, обов'язково майте при собі документи! 

Можлива перевірка військовими домогосподарств. Просимо не панікувати. Покажіть документи, якщо попросять, не бійтеся виходити», – йдеться у повідомленні на сторінці громади у фейсбуці.

Війська рф зайшли до ще двох громад на Херсонщині

Селищний голова Горностаївської громади Дмитро Ляхно також повідомив свою громаду, що до селища заїхали представники російських військ та повідомили про створення «комендатури». 

«Головне їхнє завдання, як повідомили, – підтримка правопорядку. Зберігаємо спокій та підтримуємо один одного. Нагадую: при зупинках їх патрулями прохання не провокувати для збереження власного здоров'я. Майте при собі документи. Тримаймося», – написав Ляхно.

Війська рф зайшли до ще двох громад на Херсонщині

Довідка: Великолепетиська громада включає такі населені пункти: Велика Лепетиха, Катеринівка, Костянтинівка, Князе-Григорівка, Середнє, Мала Лепетиха, Дмитрівка, Сергіївка
Горностаївська громада: Горностаївка, Зелений Под, Велика Благовіщенка, Василівка, Новоєлизаветівка, Заводівка, Козачі Лагері, Нові Олешки, Маринське, Червоноармійське, Ольгине, Кочубеївка, Славне, Нова Благовіщенка, Софіївка, Червоноблагодатне, Красне, Лопатки, Ясна Поляна

Нагадаємо: депутата Херсонської міської ради від партії «Нам тут жити» підозрюють у державній зраді на користь росії: під час війни він надавав ворогам дані про українських патріотів в області, розселяв російських військових, підігравав російській пропаганді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів