Поділитись:

ФК "Волинь" запідозрили у змові щодо матчу

Вівторок, 22 листопада 2016, 12:47
ФК

Федерація футболу України вивчить матч 15-го туру Прем'єр-ліги між "Зіркою" (Кропивницький) і "Волинню" (Луцьк) на предмет його договірного характеру.

Про те, що поєдинок між командами міг бути договірним, у коментарі порталу Футбол 24 повідомив голова комітету з етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов.

"Є ознаки, що цей матч міг бути зіграний з фіксованим результатом", – заявив він.

Зі слів функціонера, до початку поєдинку на перемогу "Зірки" поставили 54 тисячі доларів, а одна з букмекерських контор перестала приймати на гру ставки.

Також Кочетов додав, що коефіцієнт на перемогу кропивницького колективу з рахунком 2:0 падав на 45 відсотків, і на такий результат "впевнено ставили". Тепер, вважає голова комітету, "Волинь" повинна звернути увагу на дії своїх гравців, які могли здати матч.

"Наскільки мені відомо, Віталій Володимирович Кварцяний таку думку висловив в ході своїй післяматчевій прес-конференції", – додав функціонер.

Напередодні "Зірка" на своєму полі здобула перемогу над Волинню. У першому таймі глядачі голів не побачили, а в другому господарі поля завдяки м'ячам Фаворова та Білонога зуміли вирвати перемогу.

Надрукувати
мітки:
коментарів