Поділитись:

"Баби!" – Кирда про депутатів Волиньради

Вівторок, 22 листопада 2016, 13:41

Розгляд проекту рішення про зміну голови "екологічної" комісії Волиньради переріс у вияснення стосунків між депутатами, обраними від ВО "Батьківщина".

Про це стало відомо у вівторок, 22 листопада, під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.

Як зауважила Людмила Кирда, голова на обговоренні Анатолій Вітів повинен був продемонструвати принципову позицію щодо всіх депутатів, попросивши винести це питання на розгляд сесії, як це було зроблено при зміні керівника "бюджетки".

"Нещодавно шановний чи не шановний Василь Андрійович виніс питання про моє зміщення з посади, тоді ви прийняли саме таке рішення", – сказала жінка.

Вітів прохання обраниці громади виконати відмовився, підкресливши, що у випадку, який вона озвучила, він керувався зверненням від голови юридично чинної фракції.

"Вона складається з дев'яти чоловік, ви можете вважати, як хочете. Ми дотримуємося норми закони, тому моя рекомендація комісії та сесії: не підтримувати цей проект рішення, тому що не було наведено аргументів", – відповів він.

У підсумку засідання звелося до внутрішньо-партійного протистояння "батьківщинівців", і голова, припинивши дискусію, виніс проект рішення на голосування. Члени комісії вирішили рекомендувати сесії не підтримувати це питання.

"Було б дивно, якби "Свобода" та "УКРОП" не діяли синхронно", – оцінила ситуацію Людмила Кирда.

"А ще чоловіки. Баби!", – додала вона.

Надрукувати
мітки:
коментарів