Поділитись:

Скільки коштуватимуть квитки на "Євробачення-2017"

Вівторок, 22 листопада 2016, 14:46
Скільки коштуватимуть квитки на «Євробачення-2017»

У Києві оголосили ймовірні ціни на квитки на пісенний конкурс "Євробачення-2017".

Незабаром назвуть компанію, яка займеться бронюванням і реалізацією квитків на "Євробачення-2017", – повідомляє МинПром.

Вони будуть продаватися на дев'ять різних "єврошоу": шість генеральних репетицій, два півфінали і фінал.

"Орієнтовно з кінця грудня розпочнеться продаж квитків на "Євробачення-2017", – розповів керівник управління туризму Київської міськадміністрації Антон Тараненко. – Ціни на них формують НТКУ і Європейський мовний союз. Аналізуючи ціни на минулих конкурсах, квитки коштуватимуть від 20-30 до 100 євро. Потрапити на репетиції буде дешевше, а на півфінали і фінал – дорожче.

Квитки надійдуть у продаж лише тоді, коли вималюється і буде затверджений план схеми залу Міжнародного виставкового центру (МВЦ). Над цим ми зараз працюємо. Все буде залежати від технічних можливостей, які пропишуть в рамках МВЦ організатори заходу.

Наразі вже зараз продаються квитки на Нацвідбір.

Національний відбір "Євробачення" цього року, як і в минулому, проводять спільно телеканали СТБ та "UA: Перший". Перший прямий ефір відбудеться в столичному Палаці культури "КПІ" 4 лютого, другий – 11-го, третій – 18-го. Ціни на квитки – від 170 до 890 грн.

Фінал, де назвуть ім'я переможця, відбудеться 25 лютого. Тут ціни вищі – від 390 до 1490 грн.

ДОВІДКОВО:

Свою участь в "Євробаченні-2017" підтвердили 43 країни. Це рекордна кількість учасників! Правда, в 2008 і 2011 роках брали участь стільки ж.

У минулому році в Стокгольмі також повинні були виступити 43 країни, проте напередодні конкурсу за несплату боргів була дискваліфікована Румунія. Так що до травня і тут хтось може відсіятися.

Повернуться до конкурсу після річної відсутності Португалія і Румунія. А ось Боснія і Герцеговина не братиме участі через реорганізацію національного мовника.

"Євробачення" в Києві стане особливим для Австрії, Данії і Великобританії, які виступлять в 60-й раз!

Австралія, яка фінішувала другою на "Євробаченні 2016", приїде і до нас (це буде третя спроба артистів з Зеленого континенту на європейському конкурсі).

Півфінали пройдуть 9 і 11 травня, фінал – 13 травня.

Надрукувати
мітки:
коментарів