Поділитись:

У Луцьку оглянуть технічний стан будинку на Соборності, 20

Вівторок, 22 листопада 2016, 15:18
У Луцьку оглянуть технічний стан будинку на Соборності, 20

У багатоповерхівці на проспекті Соборності, 20 у Луцьку, стіни якої потріскали через будівництво неподалік житлового комплексу "Егоїст", проведуть обстеження технічного стану.

На проведення обстежень будинку з бюджету хочуть виділити 27 тисяч гривень. Про це 22 листопада сказала начальник департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова під час "бюджетної" комісії.

Начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась зазначив, що на одній із комісії було доручення провести технічне обстеження цього будинку із залученням спеціалістів із Рівненського інтитуту водного господарства.

"Щоб людей заспокоїти, що стан будинку нормальний, або якщо дійсно там є проблеми, то їх виявити, то ми домовились, що фахівці інституту фахово оглянуть та пояснять нам, який технічний стан будинку", – зазначив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Юрій Крась сказав, що наступної суботи фахівці із Рівного протягом двох днів будуть обстежувати будинок, а висновки будуть готові не раніше ніж за два тижні після проведення робіт з обстеження.

Читайте також: В АВАРІЙНІЙ БАГАТОПОВЕРХІВЦІ ЛУЦЬКА НАВПРОТИ "ЕГОЇСТА" З'ЯВИЛИСЯ НОВІ ТРІЩИНИ

Надрукувати
мітки:
коментарів