Поділитись:

Кошти, передбачені на "Спартак", пропонують віддати "Волиньбаскету"

Середа, 23 листопада 2016, 08:20
Кошти, передбачені на «Спартак», пропонують віддати «Волиньбаскету»

Представники баскетбольного клубу "Волиньбаскет", який зараз перебуває у скрутній фінансовій ситуації, звернулися до депутатів Луцькради із проханням допомогти втримати клуб "на плаву".

Зараз від клубу фактично всі відвернулися. Про це 27 листопада під час засідання "бюджетної" комісії сказав тренер БК "Волиньбаскет" Петро Чайковський.

Він сказав, що клуб прагне зберегти луцький баскетбол на тому рівні, на якому він є.

"Зараз всі від нас відвертаються і ми практично сам на сам з нашими проблемами. При тому, що ми єдина команда із Західного регіону, яка є в чемпіонаті супер-ліги", – сказав Петро Чайковський.

Зі слів Петра Чайковського, вже знайшовся один бізнесмен із Києва, який підтримує команду, щоб вона не зникла зовсім. Але нині є великі проблеми, і "Волиньбаскету" фінансово важко приймати домашні тури. Тому вони просять міськраду підтримати їх і профінансувати 300 тисяч гривень на грудень.

"Якщо рівень команди впаде, то нам знову треба буде 15-20 років працювати, щоб досягнути нинішнього результату", – сказав Петро Чайковський.

Депутат Павло Данильчук запропонував кошти, які в проекті рішення про зміну бюджету були передбачені для фінансування ДЮСШ " Спартак", перенаправити на підтримку "Волиньбаскета".

Надрукувати
мітки:
коментарів