Поділитись:

Держава більше не буде дотувати олігархів, – Розенко

Середа, 23 листопада 2016, 15:37
Держава більше не буде дотувати олігархів,  – Розенко

Багаті люди будуть платити ринкову ціну за газ, а тим, хто не має великих статків, допоможе держава через систему субсидій.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, – повідомляє Урядовий портал.

Відповідаючи народному депутату України Наталії Королевській щодо встановлення Урядом економічно обґрунтованої ціни на газ, Павло Розенко зазначив: "Пані Наталю, Ви ж багата людина! То чому ж держава повинна давати Вам дотацію на сплату ЖКП, закачуючи цю дотацію через "Нафтогаз", як Ви й робили при уряді Азарова?!"

"Ваш Уряд, тримаючи нібито низьку ціну на газ, насправді підтримував олігархів і багатих людей. Зараз ми перевертаємо цю піраміду. І тепер Ви, Наталіє Юріївно як багата людина будете платити повну ціну за газ. А ті люди, які не можуть цього робити, отримають субсидії", – наголосив Павло Розенко.

Віце-прем'єр-міністр України підкреслив, що не потрібно лякати людей тим, що субсидію отримати складно.

"Не треба лякати людей. Ми пройшли минулий опалювальний сезон і нормально пройдемо цей", – підкреслив він, уточнивши, що субсидію можуть отримати в тому числі і ті, хто орендує квартиру, надавши письмовий договір з орендодавцем, і ті, хто має заборгованість по зарплаті, і вкладники неплатоспроможних банків.

Надрукувати
мітки:
коментарів