Поділитись:

ДЮСШ Луцька передадуть управлінню спорту

Четвер, 24 листопада 2016, 13:54
ДЮСШ  Луцька передадуть управлінню спорту

Дві дитячо-юнацькі спортивні школи у Луцьку, які перебувають у підпорядкуванні управління освіти, хочуть передати управлінню з питань фізичної культури та спорту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцькради питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, – повідомляє ВолиньPost.

"У Луцьку галузі спорту, як такої, немає. В нас був неправильно діючий центр "Спорт для всіх". Окрема бухгалтерія ледь не у всіх комунальних закладах. Тому я поставив перед собою завдання об'єднати всі спортивні заклади. Наразі це завдання виконано на 90%. Основна спортивна ланка вже тримається купи. Освіта сприймає це як позашкільний заклад, а ми – як основний", – зазначив заступник міського голови Юрій Моклиця.

Натомість начальник управління освіти Олег Гребенюк категорично проти цього питання.

"Ми єдиний організм, єдина система. Не можна просто так взяти і розірвати цю роботу. Це наша структура, і вона включена в урочну систему. Таке відокремлення від системи освіти нічого доброго не принесе", – обурився Олег Гребенюк.

Відтак, з метою раціонального розподілу функцій між виконавчими органами міської ради щодо розвитку фізичної культури та спорту КЗ "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Луцької міської ради" та комунальний заклад "Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради" передадуть у підпорядкування управлінню з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Надрукувати
мітки:
коментарів