Поділитись:

Одна з найпопулярніших: про моторні оливи Motul*

Вівторок, 10 травня 2022, 09:14
Одна з найпопулярніших: про моторні оливи Motul*

Фахівці сервісно-торгівельної мережі ATL розповіли про причини популярності в Україні моторних олив французького бренду Motul, а також представили основні критерії їхнього вибору.

Про компанію

Історія бренду Motul почалася в США в 1853 році, коли компанія Swan&Finch Oil Co. почала виробляти мастильні матеріали для парових двигунів. Трохи більш ніж через 100 років – у 1957 році – бренд, який придбав французький бізнесмен Ернст Зогг, на 100% “переїхав” до Франції і саме цей рік можна вважати моментом народження Motul – компанії, яка більш ніж за півтора століття історії прославилася завдяки своїм оливам і стала одним із основних постачальників мастильних матеріалів для світового автоспорту.

Про одну з найпопулярніших автоолив Motul

Як і у багатьох брендів, серед автолюбителів одна з найпопулярніших позицій - моторна олива 5w40, а в даному випадку - motul 8100 x cess 5w40. Літера "W" в індексі продукту говорить, що олива призначена для експлуатації взимку, якщо точніше - за температури повітря до мінус 30 градусів.

Одна з переваг цієї оливи - вона не втрачає в'язкості при температурі двигуна до плюс сорока градусів, що робить її одним з найбільш універсальних варіантів.

MOTUL 8100 X-CESS - це синтетична моторна олива з чудовими змащувальними властивостями та комплексом спеціальних присадок, які позбавляють двигун від іржі та продуктів згоряння. З нею можна не сумніватися, що двигун залишиться чистим.

Ця стабільна від окислення олива відмінно зарекомендувала себе при різних критичних режимах експлуатації двигунів, у тому числі під час великих навантажень і перегрівів.

Для яких двигунів підходить

Висока універсальність продукту дозволяє застосовувати його в автомобільних ДВС всіх типів, як у дизельних, так і в бензинових. Немає обмежень навіть на такі специфічні типи як двигуни з прямим сприскуванням палива або мотори з каталітичним конвертером.

Як придбати

Купити моторну оливу Motul можна як в інтернет-магазині АТЛ, так і безпосередньо в одному з сервісних центрів, які відкриті в багатьох українських містах. Будь-які труднощі з вибором допоможуть вирішити консультанти мережі СТО, зв'язатися з якими можна за телефоном гарячої лінії (044) 458 78 78 або безпосередньо на сайті https://atl.ua/.

Надрукувати
мітки:
коментарів