Поділитись:

Шаман, жаба, похмілля: загадкова смерть відомого російського олігарха

Вівторок, 10 травня 2022, 20:59
Шаман, жаба, похмілля: загадкова смерть відомого російського олігарха

На московії за дивних обставин пішов із життя топменеджер компанії «лукойл» алєксандр суботін.

Про це повідомляє ТСН.

Суботін помер за дуже дивних обставин у місті Митищі московської області, під час сеансу з подружжям шаманів Магуа. За допомогою нетрадиційного сеансу, який відбувався у звичайному приватному будинку, мільярдер намагався того разу вилікуватися від похмілля.

Під час однієї з процедур використовувалася отрута жаби: шамани робили на шкірі клієнта надріз, капали туди отруту жаби і після блювоти пацієнту нібито мало стати краще. Також вони викликали духів, приносили в жертву тварин і купали «заблукалих» у півнячій крові.

У свій останній сеанс суботін прийшов до Магуа і нібито знав пару вже давно, можливо, це був його не перший сеанс у них. Після того, як йому стало погано, шамани не викликали «швидку», а дали хворому корвалол і поклали мільярдера спати в підвалі, де серед окультних речей той і помер.

Спочатку шамани не зізналися поліції чим займалися, а тільки сказали, що з топменеджером «лукойла» просто дружили. Тому від яких саме шаманських процедур у будинку цих людей помер мільярдер, поки що невідомо.

Шаманами, які отруїли суботіна, є алєксєй піндюрін та його дружина крістіна тейхріб, найбільш відомі на росії під псевдонімами Magua Flores та Tina Cordoba. Вони з'являлися на пропагандистському російському ТБ, товаришували зі знаменитостями. Частим гостем у їхньому будинку був скандальний Микита Джигурда, а також Левон Оганезов, ймовірно, що послугами пари користувалися й інші зірки, політики та бізнесмени.

Але попри популярність у вищих колах, смерть суботіна – не єдиний злочин, пов'язаний із цією парою, оскільки кримінальне минуле у них досить багате. Відомо, що минулого року пара напала на дівчат з єкатеринбурга під час поїздки до Мексики – крістіна до крові розбила обличчя клієнтки туфлею, а алєксєй сказав, що дівчина має померти.

За однією версією, приводом для бійки стала образа традицій шаманів, за іншою – дівчину схиляли до вживання наркотиків і вона відмовилася. Також повідомлялося, що постраждалу намагалися втопити у басейні.

Нагадаємо, що помер перший президент новітньої України Леонід Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів