Поділитись:

Лучани нарікають на відсутність смітників та "хамовитий" персонал в обласній лікарні

Неділя, 27 листопада 2016, 16:31

Лучани скаржаться на відсутність у Волинській обласній клінічній лікарні смітника, а також неввічливий персонал.

Пост-обурення написав у спільноті "Наш Луцьк" на фейсбуці Максим Гранат.

Чоловік спершу виклав фото паркану неподалік лікарні, під яким лежить велика кількість одноразових бахіл. Такі використовують в медичних закладах для підтримання санітарно-гігієнічних норм.

Сміття з бахіл поблизу обласної лікарніСміття з бахіл поблизу обласної лікарні
Автор фото:зі спільноти "Наш Луцьк" на фейбуці

Проблема в тому, пише Максим Гранат, що в медзакладі відсутній смітник. А якщо ж він все-таки є, то персонал лікарні часом може неадекватно відреагувати на питання: "Де його знайти?".

"Декілька днів тому, провідуючи знайому в даному медичному закладі, на вході купив бахіли. Вийшовши, знаючи що скоро повернусь знову, склав їх собі у карманчик, та помандрував", – починає оповідь чоловік.

"Наступний мій візит відбувся за декілька годин: на "посту" сиділа вже інша "тьотя", яка скоса глянула на те, що я дістав з кишені бахіли та вдів. Вийшовши згодом, я поцікавився, де ж можна викинути використані бахіли (біля "тьоті"смітника не знайшов, на вулиці, біля дверей приймального також смітник відсутній)", – продовжує він.

"Дана особа, сказала що смітник біля КПП. Пішовши туди – крім клумб нічого так і не знайшов. Вернувшись, я перепитав: "Де ж на вашій території є смітник?". На що почув дуже цікаву відповідь: "То шукайте собі... і, взагалі, ви не в мене купували ці бахіли, то чого до мене питання де їх викинути?! Ми, наприклад, відсилаємо людей на зупинку – там є смітник!", – передає слова працівниці лікарні Максим Гранат.

Надрукувати
мітки:
коментарів