Поділитись:

Українські зірки зацькували Федишин через її негативну позицію стосовно представників ЛГБТ (відео)

П'ятниця, 20 травня 2022, 04:42
Українські зірки зацькували Федишин через її негативну позицію стосовно представників ЛГБТ (відео)

Українська співачка Ірина Федишин після скандалу з балами для представника Польщі на «Євробаченні-2022» втрапила у новий. Виконавиця зазначила, що не дуже добре ставиться до представників ЛГБТ, адже вважає це великим гріхом.Утім, її висловлювання багато кому не сподобалося, зокрема, й знаменитостям. Вони почали засуджувати її через гомофобію.

Про це пише ТСН.

Настя Приходько

Співачка дивується, як учасників міжнародного пісенного конкурсу, серед яких є багато представників ЛГБТ, могла оцінювати людина, яка негативно до них ставиться. Також Приходько зазначила, що своєю позицією Федишин руйнує свою кар’єру.

«А ось в чому "Ізюм". Через геїв все! І на конкурсі вона бачила їх багато. Ніколи я не бачила, щоб людина себе власноруч так швидко закопувала… Це що, натяк на поляків? А якщо й так, ти тоді кажеш, то не політичний конкурс, треба голосувати за мистецтво, а тепер за геїв не голосую», – обурилася Приходько.

MELOVIN

Співаку, який минулого літа зізнався, що він бісексуал, теж не сподобалася позиція Федишин. Виконавець вважає, гомофобії не місце у вільній країні.

«Трохи гомофобії та "руйнування". Гомофобії у вільній та демократичній країні місця немає. Ми не в Московії, пані Ірино Федишин», – звернувся до співачки Мел.

Українські зірки зацькували Федишин через її негативну позицію стосовно представників ЛГБТ (відео) 

Травесті-діва Монро

Монро взагалі не сподобалося те, що Ірина Федишин була серед журі на «Євробаченні». Вона зазначила, співачці не варто втручатися в те, на чому вона не розуміється.

«Мій мозок палає: виявляється, співачка Ірина Федишин – гомофобка, вважає ЛГБТ грішниками, які себе руйнують, і її запрошують в журі найбільш егегейського  конкурсу в Європі. Сиди у своєму маленькому храмі, співай  для духовних вірян та не лізь в ту гейропу.  Ні, треба ж  всратися», – додала Монро.

       Дивіться відео з 12:53: 

Зазначається, Ірина Федишин не приховує, що не дуже добре ставиться до ЛГБТ-спільноти, бо вважає це великим гріхом. Ба більше, їй було складно оцінювати учасників «Євробачення-2022», адже на конкурсі були присутні багато представників ЛГБТ-спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 липня 2023
02 червня 2023
13 березня 2023
21 липня 2022
07 липня 2022
21 травня 2022
16 травня 2022
06 січня 2022
08:00
22 травня 2021